Foredrag & vinsmagning

Tag med på en berigende rejse gennem sydafrikanske vine

Udforsk det sydlige Afrika gennem Erik Ahlmanns Øjne

Deltag i spændende foredrag og vinsmagninger, der afdækker mysterierne og glæderne ved sydafrikanske vine. Erik Ahlmann, en erfaren ekspert inden for den sydafrikanske vinindustri, deler indsigter indsamlet over mere end 230 besøg i vinlandets hjerte.
Med Erik Ahlmanns kendskab til Sydafrika og landets vinindustri holder han et stort antal foredrag og vinsmagninger rundt omkring i Europa. Hvor man som lytter kan dykke ned i den vilde historie og sydafrikas vinindustri.
Eksklusive Vinsmagninger

Afsløring af Skjulte Perler i Sydafrikanske Vine

Fordyb dig i verdenen af eksklusive vinsmagninger kurateret af Tedeum Vin. Udforsk de skjulte perler inden for vores portefølje af sydafrikanske vine, guidet af Erik Ahlmanns ekspertise. Disse smagninger tilbyder en unik mulighed for at nyde enestående vine og få en dybere forståelse af historierne bag hver flaske.
Du får et strejf af elegance når du er til vinsmagning med Erik Ahlmann stifter af Tedeum Vin. Du får lov til at få en smagsprøve af sydafrikas smag for eksklusive vine.

Oftes stillet spørgsmål

Hvis det ønskes at besøge de eksklusive vingårde i Stellenbosch, er man altid mere end velkommen!
Hvis i går med tanker omkring at høre de spændene historier & hemmeligheder omkring Sydafrikas vine kan du altid sende os en email eller ringe os op!

På vores side kan du finde alle vores forhandlere rundt omkring i Danmark, det tilbyder vores vine.